Segítség az oldal használatához

Hogyan tudok regisztrálni az oldalra?

A főoldalon, vagy a jobb felül a bejelentkezési résznél, vagy az itt, lentebb található linken keresztül jutsz a regisztrációs felületre. A belépéshez szükséges és egyéb alapadataidat itt tudod megadni. Kérjük ezeket minél pontosabban, a valóságnak megfelelően add meg!

Ha az űrlapot megfelelően kitöltötted és elküldted, egy levelet fogsz kapni, melyben a regisztrációd megerősítéséhez szükséges link található. Lehetséges, hogy ez a levél a levelező rendszered SPAM mappájába került, kérjük ott is ellenőrizd.

Ha a levelet nem kapod meg maximum 1-2 órán belül, valószínű rosszul adtad meg az e-mail címed. Ezt tudod javítani, ha a lentebbi, módosító linkre kattintasz. Javítás után az ellenőrző linket tartalmazó levelet újraküldjük.

Ha a levélben található ellenőrző linkre kattintasz, avval megerősíted regisztrációd, és bejelentkezhetsz az oldalra. Amennyiben ezt 24 órán belül nem teszed meg, regisztrációd törlésre kerül.

Regisztrálj most | Regisztrációs levél újraküldése

Hogyan tudok bejelentkezni az oldalra?

Az oldalra a jobb felül található bejelentkezési rész segítségével tudsz bejelentkezni. Ha elfelejtetted a jelszavad, az ott található, vagy a lentebbi linken keresztül kérheted a belépéshez szükséges adataid újraküldését.

Ha az oldal szabályzatát többször megszeged, vagy súlyos esetben egy ilyen után is, a regisztrációdat törölhetjük. Ebben az esetben nem fogsz tudni belépni a törölt felhasználóneveddel az oldalra.

Bejelentkezés | Elfelejtett jelszó

Hogyan tudom szerkeszteni a profilomat/adatlapomat?

A profilod szerkesztésére szolgáló felület bejelentkezett felhasználóként az "Otthon" oldalad bal felső részén, vagy a "Profilom" linknél lenyíló menüből, vagy a lentebb található linken keresztül éred el.

A profilt igyekeztünk úgy összeállítani, hogy minél teljesebb képet tudj magadról adni segítségével. Kérjük, próbáld a lehető legpontosabban kitölteni!

A jelölgetős, pipálgatós részek elsősorban az oldal keresőjének szólnak, hogy a többi felhasználó könnyebben megtaláljon, ugyanakkor ha megtekintik adatlapod, rengeteg információt is elárulnak Rólad.

A bemutatkozás az adatlap egy fontos része, melyet szigorúan ellenőrzünk is. Próbáld úgy megírni, hogy az adatlapodat olvasó felhasználó pusztán ebből a lehető legteljesebb képet kapja Rólad. Kérjük idézetet, horoszkópot, vereset, stb. ne ebbe a részbe írd, erre van külön idézetek rész az adatlapodon. Ha naplót szeretnél vezetni, azt az oldal blog funkciója segítségével megteheted.

Kapcsolati adatokat csak a profilod erre szolgáló részénél adj meg! Külső kapcsolatra máshol ne tégy utalást, még olyat se hogy elfogyott a napi küldhető üzeneted.

Profilképed feltöltésénél ügyelj arra, hogy azon csak Te (illetve ha párként vagytok itt, akkor Ti) legyetek rajta, vagy ne ábrázoljon személyt, vagy olyan személyt ábrázoljon, akiről a képből kiderül, hogy tudja, hogy ez a képe az internetre fel fog kerülni.

Profil szerkesztése

Hogyan tudom kezelni az albumaimat?

A albumaid szerkesztésére szolgáló felület bejelentkezett felhasználóként az "Otthon" oldalad bal felső részén, vagy a "Profilom" linknél lenyíló menüből, vagy a lentebb található linken keresztül éred el.

Új albumot az új album linkre kattintva tudsz létrehozni. A felnyíló ablakban add meg az album nevét és azt, hogy nyílt illetve zárt legyen-e. A zárt albumokhoz csak azok a felhasználók férhetnek hozzá, akinek ezt engedélyezed. A nyílt albumokban található elemek mindenki számára hozzáférhetőek és megjelennek az oldal galéria részén is.

A zárt albumokhoz a hozzáféréseket az album neve előtt található link segítségével adhatod meg. A felnyíló ablakban írd be a felhasználó nevét, akit szeretnél ha hozzáférne az albumodhoz, majd nyomd meg a hozzáad gombot. Lentebb a már hozzáféréssel rendelkező felhasználókat láthatod, melyeket törölhetsz is, ha vissza szeretnéd vonni a jogosultságukat.

Az albumba elemeket az ugyanitt található Tartalom link segítségével tölthetsz fel.

Ha saját készítésű képet töltesz fel, akkor feltöltés után az összes szereplőt meg kell jelölnöd. Képhez megjegyzést fűzni, és képet sajátnak megjelölni a kép alatti szerkesztés link segítségével tudsz.

Csak az oldalon regisztrált személy szerepelhet a képen. A jelölésről a felhasználó értesítést kap, és ha nem kíván megjelenni az albumodban törölheti a képet.

Ha internetről letöltött képet töltesz fel, a forrásoldal címe szerepaljen a képen. Közösségi illetve más társkereső oldalakról letöltött képet tilos feltölteni. Ne tölts fel olyan képet, melyen kapcsolati adat (pl.: telefonszám, e-mail cím, stb) található.

Profil szerkesztése

Hogyan tudom ellenőrizni, jóváhagyni, illetve törölni a képeket, amin megjelöltek?

A képek ellenőrzésére szolgáló felület bejelentkezett felhasználóként az "Otthon" oldalad bal felső részén lévő linken keresztül, vagy a "Profilom" linknél lenyíló menüből, éred el.

A megjelenő oldalon láthatod azokat a képeket, melyeken meg lettél jelölve. Itt tudod jóváhagyni, hogy a kép megjelenjen. Ha ezt nem szeretnéd, vagy a későbbiekben meggondolnád magad, egyszerűen a kép alatti Töröl linkre kell kattintanod.

Hogyan tudok egy másik felhasználónak üzenetet írni?

Új üzenetet írni a felhasználó adatlapján lévő "Üzenet küldése" link segítségével tudsz.

Hogyan tudom a kapott üzeneteim megtekinteni, azokra válaszolni?

Ha olvasatlan üzeneted van, azt az oldal tetején, a kis borítékon jelzi egy szám, hogy hány ilyen van. Üzenteidet erre a kis borítékra kattintva tudod megtekinteni.

A megjelenő listán kattints az üzenet tárgyára, hogy elolvashasd az üzenetet. Az ehhez az üzenthez adott válaszok is itt fognak megjelenni, mintha egy kis személyes privát fórumon beszélgetnétek.

Az üzenetre válaszolni is tudsz.

Kik látják, amit az üzenőfalamra írok?

Az üzenőfaladra írt bejegyzéseid és az azokhoz írt hozzászólásokat csak Te és az ismerőseid láthatják. Ha Te írsz hozzászólást egy ismerősöd bejegyzéséhez, akkor azt az ismerősöd, valamint az ismerősöd ismerősei fogják látni.

Mi történik, ha megnyomom az oldal Tetszik gombját?

Ha megnyomod valahol az oldal Tetszik gombját annak az oldalnak a címe és linkje kikerül az üzenőfaladra, emellett rögzítjük, hogy Neked az a link tetszett.

Ha külső oldalon nyomod meg a gombot, akkor légy figyelmes, mert felhasználóneved és képed kikerülhet arra az oldalara is, ha az oldal üzemeltetője a Tetszik gomb doboz nézetét használja.

El tudom-e rejteni az adatlapom a nem regisztrált felhasználók elől?

Igen, a beállítások oldalon kell bekapcsolnod a "Rejtőzködés" funkciót. Így azok a felhasználók, akik nincsenek bejelentkezve az oldalra, csak a felhasználóneved fogják látni az adatlapodon.

Ez a funkció csak akkor működik, ha VIP tag vagy.

Hogyan tudom használni a videó chatet?

A chatre belépni bejelentkezett felhasználóként, a felső sávban található mosolygós ikonra kattintva tudsz. Közvetlenül a chatre nem tudsz bejelentkezni.

A chatet csak VIP tagként tudod használni.

Hogyan tudom a regisztrációmat megszüntetni?

Regisztrációd megszüntetni a Beállítások oldalon tudod. Regisztrációd törléséhez először kattints az erre szolgáló linkre, majd add meg a jelszavad.

Miután a regisztrációd törölted, már nem fogsz tudni belépni az oldalra, azonban adataid 7 napig megőrzi a rendszer.

7 nap után, amennyiben nem kérte a hatóság az adataid törlésének megakadályozását, azok véglegesen törlődnek.

A 7 nap alatt a volt felhasználóneveddel, illetve e-mail címeddel nem tud senki sem regisztrálni.