SmPixie.com - BDSM szexpartnerkereső, társkereső és közösségi portál
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elmúltam 18 éves és a rám vonatkozó törvények szerint jogom van szexuális tartalmú oldalak megtekintéséhez.
- Elfogadom, hogy az oldal tartalma erősen szexuális jellegű. Az oldalra való belépéssel kijelentem, hogy a szado-mazoval, a fétissel vagy egyéb szexualitással kapcsolatos képek, írások és egyéb dolgok nem ütköznek elveimbe, nem zaklatnak fel.
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elolvastam a Felhasználási szabályokat és feltételeket. Felhasználási szabályok és feltételek
- Amennyiben közvetlenül valamelyik belső oldalt nyitom meg, tudomásul veszem, hogy közvetve elfogadtam a fenti szabályokat.
Egy piaci rést töm be az oldal és kielégít egy meglehetősen ritka vágyat.
Számtalan helyzetre és dologra léteznek emberi vágyak. A világ legnagyobb baromságaira is. (pl. hullaszex...)
csak hirtelen két verzió a teljesség igénye nélkül:
1. nem tud róla a szub, hogy intim gyantázásra készül, nincs beavatva a kozmetikus
2. tud róla a szub, és be van avatva a kozmetikus
Az első jócskán megalázó helyzet, a második meg light verzió...
A legártatlanabb játékot is el lehet baromi durván játszani, és a legdurvább helyzetet is le lehet vezényelni full lightosan.
Ezért ebbe ne merüljünk bele, hogy melyik szeánsz lehetőség mennyire megalázó és mennyire nyilvános.
Ezzel kapcsolatban, az is megalázó lehet (legalábbis van akit zavar) hogy folyik a nyála, pláne olyan emberek előtt akik ismerik "de ezt nem tételeznék fel róla, nem várták satöbbi (a satöbbit azért írom mert csengettek, és dezertálni készülök:)
Szép számmal van "új hús" és egy pillanatig sem szabad azt feltételezni, hogy az ilyen helyekre csupa hardcore alak lép be.
Van olyan ember, aki bizonyos dolgokat ismerősök előtt szégyell, még az olyan "egymás között vagyunk" helyen is mint a "kávézó", mert egy egy csomó mindent nem vállalnék be ott, még akkor sem, ha látásból, netán innen onnan ismerek pár embert. Sőt van olyan dolog amit házibulin se szívesen, csak a választott partnerrel 4 szem között) (és nem hinném hogy ezzel egyedül lennék)
Plusz egy dolog, ahol nincs normális facekontroll, nincsenek betartatott szabályok, illetve olyan, aki ezt betartatja, ott nem beszélhetünk klubról. Amit felsoroltam azok egyike sem (volt) az.
A dresscode nevű dolgot direkt nem írtam, úgyis minden csak a pénzről, meg a mutyizásról szól.
Ezek nálam is beleférnek. De szerintem a beszélgetés elején ennél SOKKAL nyilvánosabb helyzetről volt szó... kozmetikában intim gyanta... :)
Hogy konkrét legyek:
Részemről az fér bele a "Nyilvános" BDSM-be, amit valójában csak mi ketten tudunk, csinálunk, érzünk, látunk, viselünk. Bármilyen nyilvános helyen. A külvilág ne vegyen észre a játékból semmit! Legfeljebb külső szemlélő épp csak sejthet valamit a helyzetből, de épp csak annyit ami még bőven messze van a bizonyosságtól.
Ami ebbe belefér, az részemről teljesen ok.
És hidd el az arra alkalmas helyek nagyon ritkák és ott is történhetnek balesetek véletlenek amik bizony lebukáshoz vezetnek, kockázatos játék, nem mondom hogy rossz és sosem játszható, nekem nem jönne be, mert én jobb szeretem jobban a kezemben tartani a gyeplőt.
Amúgy hidd el a sub nők közül is sokan szeretik ha nyilvánosan is kimutatják felettük a hatalmukat (na nem mind, meg nem mindegy hogyan ez a pórázos példa teljesen elrugaszkodott ugyanis) DE a sub nők vibrátorral sétálni vagy egy diszkrét nyakörvvel, vagy épp észrevétlenül, de mégis a természetben/szabadban kényeztetni urukat, vagy hasonló igen is szeretnek...
De mindegy, ha elbeszélünk egymás mellett, akkor hagyjuk.
Gusztustalan? :) Egy étteremben több ezer ember ehetett már azzal az evőeszközzel, tányérból, ihatott pohárból, amit épp eléd raknak. Gondolod, hogy mind kezet mosott mielőtt leüt az asztalhoz? :))))) Vagy nem jársz soha étterembe?
Mivel én a Dom pasi és Szub nő verziót gyakorlom, tapasztalatból mondom, hogy nem igazán ismerek olyan igényes szub nőt akinek az lenne a vágya, hogy pórázon vezetve négykézláb másszon végig pl. a Westend-en...
Ettől függetlenül lehet, hogy pasi szuboknak ez jobban bejön. Nem tudom.
Viszont az a vicces h alapvetően én sem vagyok ennek híve, nem a kedvencem, de alkalmasint nagyon jól lehet vele színesíteni a dolgokat.
Ami igazán jó a nyilvánosból az az pl amikor a subban benn van a vibri rezeg egy kicsit hangosan, te és ő is tudja h ott van ez a ti kis titkotok, de ő végig azon aggódik h mindenki észreveszi, holott nem is :) Ezek olyan finom játékok amik sem őt sem a közösséget nem sértik...
Am kedves cooler amit te leírsz nekem nem jön be számomra ez otthon játszható,ott is kellemetlen, de egy étteremben ahol szegény más emberek étvágyát fogja elvenni a sub ha nekiáll ezt csinálni, valahogy számomra visszatetszést kelt.
Egy dolog ugyanis az h valaki nyíltan vállalja a vágyait pl nyakörv, női ruha stb. DE azért egy tömött étteremben elővenni a farkát, inkább gusztustalan mint vicces, arról nem is beszélve h aznap abból a tányérból és pohárból még másoknak is lesz felszolgálva, és azért én nem szívesen ennék/innék ilyen edényből még ha el is mosogatták akkor sem...
Szerintem az ilyen jellegű játékok nem a suboknak igazán rosszak, hanem azoknak a szerencsétlen vanilláknak akik látják, pl ha van egy kislány az étteremben annak kíváncsi lennék mit mondana az anyja... Persze mint írtad ha a sub ügyes talán nem bukik le, de erre én sosem építek.
Egy pofon egy nyilvános szidás, egy intim helyzet könnyen kezelhető nyilvánosan is, de ez a része közönséges és számomra nem izgató amit írtál.
Miért rosszabb a nyilvános alázás mint a négy fal közti? Ha mind ketten kedvelik mi a baj? Legalább egy bdsm fórumon ne ítélkezünk egymás vágyain.
A nyilvános alázás lényege, nyilván, hogy mások előtt demonstrálja a hatalmát a szub felett, semmi gond ha nem szándékos, hanem játék amit mind két fél élvez. Max a közönség botránkozik meg!:D
Számomra azt az üzenetet hordozza, hogy a domináns fél kifogyott a megalázós ötletekből és "külsős" segítségre (vanilla átlagemberekre) van szüksége az alázáshoz.
Persze ennek is vannak professzionális változatai, amit én is el tudok képzelni. Mint pl. amit Csacsa írt itt lentebb kettővel.
Vagy egy számomra is elfogadható példa: Elviszed a szubot egy étterembe, beültök egy sarokba. Megparancsolod neki, hogy menjen ki wc-be vegye le az alsógatyáját, és csak azt használhatja szalvétának. Aztán megparancsolod, hogy elégítse ki magát kajálás közben. Az eredményt egy pohárba spriccelje, és kenje rá szószként a kajájára. Ha előtte a fenekébe kerül egy távirányítós, elektromos stimuláló, akkor még közben gonoszkodhatsz is vele...
Na, egy ilyen lehetőséget el tudok képzelni. Nyilvános, de mégsem teljesen (ha ügyes a szub). Szerintem kellően megalázó is...
Domina (nem durván vagy veszekedve de, hogy mindenki jól hallja): Tudod hol a helyed? Hmmm...? A szub lehajtott fejjel bocsánatot kér! :D
Nem szeretem amúgy a nyilvános alázást.
Amúgy meg számomra is sok minden van amit nem tudok megérteni, nem vonz nem tetszik, mégsem becsmérlem mert amíg az mind a 2 félnek jó, addig mindegy hogy nekem mi a személyes véleményem.
Tehát nem bdsm klubban! Ugyanis egy témába vágó rendezvényen való megalázás, nekem nem számít "nyilvános megalázásnak"! Hiszen ott tulajdonképpen magunk közt vagyunk...
Számomra a kívül álló személy definíciója, azokat az átlag embereket jelenti, akik nem ismerik, nem művelik és talán el is ítélik a bdsm-et. Röviden: vanilla átlagemberek.
Legalábbis számodra.
Aztán rengetegen vannak akik, baráti társaság/ bulikon, vagy épp nagy nyilvánosság előtt. És nemcsak idehaza.
Bocs.
A megalázás SOHA nem harmadik (teljesen kívülálló személy) előtti megalázást jelent.
Minden ötlet ami erre irányul, kő gagyi, és szánalmasan szar!
ehh, nincs új ötletem majd más talán..
a financial domination nekem is új volt:)(legalábbis a név)
szerencsére jó sok fotó van, legalább ad valami támpontot:)
(plusz a szubod esetleg látja, hogy itten az ő bőrére megy a dolog, aztán futhatok:)
közben eszembe jutott, hogy van a kutyás/pony játék is
Érdemes szerintem megnézni Japán oldalakat, nagyon jó ötleteik vannak. De egyébként csak úgy nagy vonalakban:
Megalázó lehet a beszédmód, hanghordozás, semmibe vevés, trágár szavak használata.
Megalázó lehet, ha a muki körmei ki vannak festve, holott semmi "olyan" vonzalma nincs.
Nyilvános nyakörv viselés (ezzel óvatosan azért, mert a pórázon húzas móka, már a garázdaság határát súrolja, azt hiszem van erre valami új törvény, hhm.
Megalázó lehet női ruha viselése(ffiak esetében) nőknél nem tudom, hogy működik e az ellentetje:)(illetve extrémebb cucc felvetetése) még baráti társaságban is, nemhogy utcán.
Nyilványos letérdeltetés, lábcsók, csizmacsók, lábnyom csókolása, leborulás, test bútornak használása. Hamutálca (tenyér száj stb)
Nem egyszer láttam már ilyet itthon is:)
Megalázó lehet, koszos ruhába öltöztetni, nem megfelelő parfümöt használtatni vele (bár ezt az emberek nap, mint nap eljátsszák:)
Megalázó lehet a pelenka hordatása ha látható, vagy sejthető (tiszta formában is nemcsak beöntéssel, illetve a végtermék (szag miatt óvatosan, illetve vannak ennek módjai:) Ha az használt, annak nem azonnali cserélése)
Megalázó lehet a hajviselet drasztikus megváltoztatása, kopaszranyírás, vagy az ún: Mohawk stílus, vagy paróka viselés.
Testékszerek (orrkarika például, szegény szub)
Különböző végtermékek (brr) kenése, etetése (nyalatása) (az állatok bevonása a dologba, amit egyébként igen elítélek, de van rá példa nem is kevés - akit érdekel az nézzen utánna:)
Tálkából, vagy földről nyalatás, evés illetve, hogy ABDL vonalon is haladjunk: etetés. (esetleg olyat, amit az nem szeret)
Megalázó lenet, az erényöv, katéter ill buttplug (pláne ha társaságban látható is)
Óvatosan mindezzel, a lélekben ne essen kár, már igyis éppen eléggé flusztrált a társadalom..
u.i. közben netes segítséget igénybevettem, jóval teljesebb, mint az én kapkodásom:)
Itt indul
http://en.wikipedia.org/wiki/Feminization_%28activity%29
és csak kattintgatni kell:)
http://en.wikipedia.org/wiki/Erotic_humiliation
További jó vadászatot.
Teljesen egyetértek véleményeddel, azzal a kiegészítéssel, hogy a határ nagyon keskeny. Könnyen átcsaphat szexuális és/vagy érzelmi visszaélésbe, zsarolásba.
Azzal egyetértek hogy ez egyénfüggő és komoly ismeret kell ilyen játékokhoz, hiszen a határokat nem szabad átlépni nem szabad valós lelki sérülést okozni.
Bár egy szeánsz keretében, ha az lenne a cél hogy megalázzanak engem vagy én a másikat akkor ismernem kéne...és a büszkeségét törném/törettetném meg....megalázó lehet, ha egy olyan dologba piszkál bele az ember amit a másik szentnek és sérthetetlennek vél...mondjuk én büszke lennék a nemlétező fizikai erőmre..és 2-3 könnyed kérést kapnék, hogy tegyem meg ezt vagy azt...és belebuknék.
de ez csak egy hirtelen jött tipp :)
Bár érdekes kérdés, hogy a megalázás és a lejáratás között hol húzódik a határ.
Üdv: Akela
Szerintem nincs olyan, hogy megalázó. Inkább, hogy az illetőnek mi a megalázó.
Vagy a másik, domináns fél mit gondol, mi megalázó a sub számára.
Így minden hirtelen saját nézőpontá változik és kiderül, hogy nincsenek kőbe vésett dolgok.
Kinek mi? :) Egyénfüggő... Teljesen.
Üdv: Chas
ui.: Bullfrog, jól eltaláltad. Ment a like. :D
Ki mit tart megalázónak? Kinek mi a kedvenc megalázása? Mi volt a legmegalázóbb dolog amit átéltetek? Ilyesmik.