SmPixie.com - BDSM szexpartnerkereső, társkereső és közösségi portál
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elmúltam 18 éves és a rám vonatkozó törvények szerint jogom van szexuális tartalmú oldalak megtekintéséhez.
- Elfogadom, hogy az oldal tartalma erősen szexuális jellegű. Az oldalra való belépéssel kijelentem, hogy a szado-mazoval, a fétissel vagy egyéb szexualitással kapcsolatos képek, írások és egyéb dolgok nem ütköznek elveimbe, nem zaklatnak fel.
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elolvastam a Felhasználási szabályokat és feltételeket. Felhasználási szabályok és feltételek
- Amennyiben közvetlenül valamelyik belső oldalt nyitom meg, tudomásul veszem, hogy közvetve elfogadtam a fenti szabályokat.
A hiba javítva lett.
Köszönöm
azaz http://napirajz.hu
Valamint a kedvenc linkjeimnél, a napirajz.hu-ra, ha kattintok, a következő URL-t nyitja:
http://hu.smpixie.com/www.napirajz.hu
Emmeg nem az.
Ezenkívül némi gyorsítást is kapott a mobilverzió.
Amikor merült, akkor leállította a gépeket, amikor volt benne áram visszakapcsolta őket... A probléma megoldódott...
Újra is indítottam a gépet vagy háromszor :)
Tűzfal? Na, azt még nem néztem...
A böngészőbl a flash telepítéséhez ki kell lépni. A telepítés után biztos ami biztos érdemes a gépet újraindítani.
Esetleges gond lehet még tűzfal is a gépen.
Nem tudok belépni a chatre...pedig letöltöttem a programot amit az oldal kér ahhoz hogy használni tudjam a chatet! Miután letöltöttem és szeretnék belépni,újra csak a letöltésre felhívó oldal ugrik fel!
Tudnál kérlek segíteni?
Előre is köszönöm!
Hogy még érdekesebb legyen, meg sem tudom a közös ismerősökön keresztül kérdezni, mert nincs ilyen... legalább két szintig biztos.
Akkor marad a csendes furcsállkodás.
És köszi.
Effektíve kis paradoxon a dolog:)
Megdöbbentő módon ez a helyzet állt velem elő. :D
Köszi.
Az ismerősök kiírásnál az ikon is a helyére került.
Egyébként Ubuntu alatt, tűzrókával nézve az otthon felirat és az értesítések ikon egymásba lóg.
Csinálok majd valahogy egy képernyőképet és küldöm.
Amúgy kicsit tényleg eltűnt, gyorsítottam ott is egy kicsit és az átírásnál volt egy kis elgépelés :) (0,2 seccel töltődik be most gyorsabban az adatlap)
Sajnos nem megoldás... :(
Lehet, hogy van egyszerűbb orvoslat is, de én ilyen amatőr módon oldom meg:)
Így nagyon mókás, amikor vakon begépelek valamit, elmentem majd nézem a profilom, hogy minden betű a helyére került-e. Ha javítani kell, akkor vissza a profil szerkesztéséhez, előkeresem a hibát (ilyenkor lehet). De ha odakattintok, akkor "eltűnik" a szövegrész és csak az eredeti kb. 8 sort látom. Így megint vakon javítok és kezdődik az előző történet elölről.
Tudom, hogy sokaknak nem okoz problémát, mert összesen 3 sort írnak, na de mégis... :D
Ez a lassabb neteseknél fog sokat számítani... meg majd este amikor sokan lesznek az oldalon...
A bejegyzések javítása meg nem lesz itt... ugyanis javítás -> módosítás, azaz beszól valaki valakinek, aztán szépíti miután a másik vissza szólt... szóval nem
Javasolnám, hogy azok a személyek akik letiltásra kerülnek egyes felhasználóknál azoknak a tiltás hatálya komplexen érvényesüljön pl. a blogbejegyzésekre való válasznál is, - ergo a letiltott személy, olvashassa a blogot, de válaszadási opciója ne legyen, hisz egyértelmű, hogy rá és a véleményére nem kíváncsi az aki őt letiltotta - úgy észlelem ugyanis, hogy sportot űznek a blogokban való revansokból az egymást tiltó felhasználók, aminek egyenes és törvényes következménye lesz, hogy egy idő után a blogírási kedv egész egyszerűen megszűnik.
- legfrissebb blogok
- egyes felhasználók legfrissebb balogjai
- legfrissebb cikkek
- legutóbb kommentelt fórumok
A mobil oldalon nincs chat. A mobil verzió használatához olyan mobil böngésző szükséges, mely támogatja a HTML5-öt, de e nélkül is lehet próbálkozni.
Ha valami nem jól működik rajta, legyetek szívesek jelezni.
Egyelőre teszt üzemben megy.
Meg szeretném kérdezni, hogy az, hogy a fórumba, vagy a blogba képet tudjunk beágyazni az lehetséges, s én vagyok a balfék szőke, vagy szándékosan nincs opciója?
A rossz lányok menjenek legalulra és minden megoldódik. Úgy is ott a helyük... alul.. nem??? :D
De szimplán a logóra nem figyelnek fel annyira, mint a két kislányra a sarokban.
Tényleg cinkesebb oldal amúgy a rosszlányok, mint az SmPixie?:)
Ezt mind tudom, de én húzogatni se szeretek! :-)
mellesleg a kabalaállatka csak addig látszik, amíg vki nem tölt fel profilképet
Valaki azt mondta nekem, hogy ez nem szúnyog hanem angyalka, de sztem nem az, és kész!
Az üzenetek is megkapták ezt a fejlesztést.
Fórumoknál, blogoknál, cikkeknél és eseményeknél, hozzászólás küldése esetén, a gomb eltűnik, így a duplán küldések esélye elég kicsi lesz.
- az üzenteknél a tárgy mellett zárójelben megjelent 2 szám, az első az adott üzenetnél általad elküldött levelek számát jelenti, míg a második a kapott levelek számát
- a büntető pontok levonása nem működött megfelelően ez javítva lett
- a törölt (kitiltott/önszántából távozó) felhasználók levelei nem törlődtek rendesen. Szintén javítva lett.
Mobil fejlesztés beütemezve (okos telefonokra és tabletekre)
De ez nem olyan nagy gáz. :)
De most vettem egy tabletet, nézem már androidon is (Hogy a telefonom Symbianjáról már ne is beszéljek... :PPP )
Remélem így már mindenkinek megy főleg dezz operájának :D
De a magazin cikkírójánál ott sem.
(Cikk, baloldalt az író neve)
De végig nézem az összeset 1-2 b9ngészővel...
Pedig ott is jó lenne.
Viszont amikor belépek egy blogba, akkor ez nem működik.
Meg lehetne oldani, hogy a blogban is előjöjjön ez az infó a felhasználóra mutatva?
Köszi!
Lájkolnám :)
De ki? Amikor már 10-10 ismerős van az eseményen, már nem lehet követni.