SmPixie.com - BDSM szexpartnerkereső, társkereső és közösségi portál
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elmúltam 18 éves és a rám vonatkozó törvények szerint jogom van szexuális tartalmú oldalak megtekintéséhez.
- Elfogadom, hogy az oldal tartalma erősen szexuális jellegű. Az oldalra való belépéssel kijelentem, hogy a szado-mazoval, a fétissel vagy egyéb szexualitással kapcsolatos képek, írások és egyéb dolgok nem ütköznek elveimbe, nem zaklatnak fel.
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elolvastam a Felhasználási szabályokat és feltételeket. Felhasználási szabályok és feltételek
- Amennyiben közvetlenül valamelyik belső oldalt nyitom meg, tudomásul veszem, hogy közvetve elfogadtam a fenti szabályokat.
Nekem kb 5 évig kínszenvedést jelentett. Azért, mert nem tudtam magamban ezt elfogadni. És nem is itt a bibi, hanem hogy én azt gondoltam ezt elfogadtam magamban.
Hisz nagy nehezen beszéltem róla egy-két embernek és azt gondoltam ettől elfogadom majd. Na hát nem így megy. Attól csak könnyebb elviselni, ha nem tudod elfogadni mélyen. Az elfogadáshoz kellett nekem egy nagyon rögös, szenvedős út. Sok elutasítással magamban, magammal szemben.
Azt hogy ezt miért tettem és miért nem értettem meg, hogy ezzel nincs probléma, azt ne kérdezze senki. Nem tudom. Talán az elvárások, konvenciók miatt. A társadalom ezt nem biztos hogy "normálisnak" tartja. És emellett én sem tartottam magam annak. Nem tudtam elszámolni magammal. Hogy leszek így férfi? Hogy leszek így apa? Minden területemre az életben rátette a bélyegét. Ami mostanra megszűnni látszik.
Ehhez kellettek nekem különféle önismereti területek. Harcművészet, meditáció, spiritualitás, és más egó romboló, megzabolázó dolgok.
Mostanra jutottam el (bár még elég friss) oda, hogy rájöttem ez mindenre kihatott nálam. Minden eddigi kapcsolatom kudarcba fulladt és nem tudtam miért.
Azért mert más vágyaim voltak, vannak és nem ezeket éltem meg, hanem azokat amiket "normálisnak" tartottam.
Épp most lett vége megint egy kapcsolatomnak és nem váltunk el jól. Nem mertem felvállalni ezt még nyíltan. Na de itt több dologról is volt szó.
A lényeg, hogy most már nem nyomom ezt el és ezen a területen keresek párt. Alkalmi dolog nem igazán érdekel. Társat szeretnék végre, akivel tökély közeli állapotba vihetjük ezt.
Köszönöm.
Peti
A résztvevőkről tudni kell: széles szexuális látókörrel (és egymás iránti feltétlen bizalommal), jóval emeltebb szexuális kultúrával rendelkező emberek, akik képesek rá, hogy megéljék a gyakorlatban azon szexuális vágyaikat (ösztöneiket) amelyeket a társadalom másik széles rétege önmagában elnyom, eltitkol, szégyell, és hagyja hogy bennük az így keletkezett feszültséget másképp vezessék le. (nem szexuális formában)
Ez a véleményem, röviden.
ÉN biztosan!:)
Szült, vagy született már valaki, D/s házasságban?
D/s házasságban születtem, ezért érdekelne.
Vagy hihetetlenül felvilágosult és olyan letisztult érzelmekkel rendelkező 2 pár között jöhetne létre akik annyira tudják az agyukat mentesíteni az érzelmeiktől h már szinte nem emberek.
ugyanakkor érik meg mint a szamóca,az nem tud semmit a szőlőről:-)