SmPixie.com - BDSM szexpartnerkereső, társkereső és közösségi portál
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elmúltam 18 éves és a rám vonatkozó törvények szerint jogom van szexuális tartalmú oldalak megtekintéséhez.
- Elfogadom, hogy az oldal tartalma erősen szexuális jellegű. Az oldalra való belépéssel kijelentem, hogy a szado-mazoval, a fétissel vagy egyéb szexualitással kapcsolatos képek, írások és egyéb dolgok nem ütköznek elveimbe, nem zaklatnak fel.
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elolvastam a Felhasználási szabályokat és feltételeket. Felhasználási szabályok és feltételek
- Amennyiben közvetlenül valamelyik belső oldalt nyitom meg, tudomásul veszem, hogy közvetve elfogadtam a fenti szabályokat.
Úpdate: Szeretettel, törődéssel valamint az egymásba fektetett őszinte hittel.
"Mézes bodza, mindent visz:D"
:-*
emellett: udvariasság, őszinteség...sorolhatnám.
De jóhet egy finom somlói is :D
"Ne magad Úrnőm, ha szolgád vagyon!"
Mert a humor az egyik legfontosabb fűszere (számomra) a játéknak.:)
Hmm! Ez már egy szint:))) / Formális logika: erogén zónára való utalás! /
Tovább is van, de: nem folytatom, a regemben olvasható, mi tetszik nekem, mit várok, stb.
Nehogy véletlenül vád érhessen, hogy önmagam ismétlem:)))
D_Lady
Engem azzal lehet levenni a lábamról, ha egy Nő NŐIESEN és a Férfi FÉRFIASAN viselkedik velem szemben. Természetesen számomra a Nő nem attól Nő, mert nagy cicijei és érzéki punusa van, mert attól még csak guminő!
Egy férfi sem a méretétől, vagy gyorstüzelő tehetségétől lesz számomra Férfi, mert attól csak eleven vibrátor!
Olyat kell mutatniuk a tetteikkel, szívükkel és lelkükkel, amitől úgy érezzem, hogy:
- Végre! EMBERREL találkoztam!!
Számomra a réten szedett mezei virág többet jelent egy kis fantáziával, ötletességgel fűszerezve, mint a legdrágább szál virág, mert így szokás!
Én elsősorban nő vagyok és csak utána Domina! Ezt a sorrendet nem szabad elkeverni!
Aki ezeket tiszteletben tartja és esetleg még meg is tud nevettetni, már jó úton jár!
-Szicsek féle besztercei ágyas barack
csak ennyi...
h76
EGY KELLEMES,
ÉDES FÉRFI szakavatott kezei által egy frissítő masszázst...
D_Lady
Egyébként: az igazi lovagias udvarlás is sokat segít :)
massz..masszázs:)
De nem adom ilyen könnyen a titkom.:)
(.. nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik..sajnos)
:$
:)
Fűbe heveredni, az eget kémlelni
Ódon várkastély falai között érezni az erőt
...és csatlakozom: kerek, kocka, lapos, nugátos, töltött, kókuszos, kávés etc CSOKI!!!!!!!!!!!!! :)
/én vagyok a dagadt madár....majdnem :)/
h76
....ha még láttál Embert esni! :)
"Gondolok Rad".
..de csak azért, hogy stílusos legyek a kötözött húsvéti sonka is fergeteges tud lenni..:)
Csoki, süti, bármilyen nassolni való, vaníliás túrókrém, eperdzsem, kakaó friss péksütivel, csoki, süti, bármilyen nassolni való, vaníliás túrókrém, eperdzsem, kakaó friss péksütivel, csoki, süti, bármilyen nassolni való, vaníliás túrókrém, eperdzsem, kakaó friss péksütivel...
Sorrend mindegy, lényeg, hogy MIND legyen:)
Akik ismernek: tudják. Az igazmondás megrögzött híveként, ha nem kaplak ferdítésen, tódításon, mi több hazugságon, illetve szándékos átejtésen...jó úton haladsz.Felém.
Ellenkező esetről a regemben hosszasan írok:)))
D_Lady
(nehogy megsértődj..viccnek szántam nem kritikának)..:)
De sokszor pár kedves szó, finom bók, egy gyönyörű levél képes levenni a lábamról, ejj, hányszor ráfaragtam már erre!