SmPixie.com - BDSM szexpartnerkereső, társkereső és közösségi portál
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elmúltam 18 éves és a rám vonatkozó törvények szerint jogom van szexuális tartalmú oldalak megtekintéséhez.
- Elfogadom, hogy az oldal tartalma erősen szexuális jellegű. Az oldalra való belépéssel kijelentem, hogy a szado-mazoval, a fétissel vagy egyéb szexualitással kapcsolatos képek, írások és egyéb dolgok nem ütköznek elveimbe, nem zaklatnak fel.
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elolvastam a Felhasználási szabályokat és feltételeket. Felhasználási szabályok és feltételek
- Amennyiben közvetlenül valamelyik belső oldalt nyitom meg, tudomásul veszem, hogy közvetve elfogadtam a fenti szabályokat.
http://www.grabo-artworks.atw.hu/
Biztos vagyok benne, hogy nem stúdiót választanék, hanem tetoválót.
Van egy a Lurdy Ház földszintjén a fodrász szalonban, ami elég jó nevű.
A Black Moon ami Kispest/Lőrinc határán van szintén normális hely, ott két hölgy késziti a műveket, de piercinget nem tudom.
Az Jókai tér x szám alatt is van, az Andrássy út mellett egy szalon, ami szintén korrekt és normális és vállal mindkettőt.
A Body moddinggal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
Az én tetoválásom a Blaha mellett készült, normális hozzállás, teljesen rendben voltak.
Ismertek olyan embert, aki piercinggel, bodymoddal, tetoválással foglalkozik? Bármilyen információért hálás vagyok, s leszek. Ezen felül pedig a topicot ennek a témának dedikálnám. Információ- és tapasztalatcsere, ki megbízható, ki nem, ki végez jó vagy rossz munkát..:)
Tisztelettel.
MrFister.