SmPixie.com - BDSM szexpartnerkereső, társkereső és közösségi portál
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elmúltam 18 éves és a rám vonatkozó törvények szerint jogom van szexuális tartalmú oldalak megtekintéséhez.
- Elfogadom, hogy az oldal tartalma erősen szexuális jellegű. Az oldalra való belépéssel kijelentem, hogy a szado-mazoval, a fétissel vagy egyéb szexualitással kapcsolatos képek, írások és egyéb dolgok nem ütköznek elveimbe, nem zaklatnak fel.
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elolvastam a Felhasználási szabályokat és feltételeket. Felhasználási szabályok és feltételek
- Amennyiben közvetlenül valamelyik belső oldalt nyitom meg, tudomásul veszem, hogy közvetve elfogadtam a fenti szabályokat.
Hatalmas horrorrajongóként szívesen olvasom, nézem a legbrutálisabb horrorokat is, annak ellenére, hogy morálisan elítélem az olvasottakat, látottakat. Szerintem ez így természetes. A legtöbb egészséges ember hasonlóképp gondolkodik. Egyszerűen csak szeretünk borzongani. :)
Csináltak csúnya, ennél csúnyább dolgokat az országhatártól alig pár 100 km-re, alig 15 évvel ezelőtt is...sőt...no de nem irritálom az érzékeny közönséget sem a cigányság egyes csoportjainál máig élő - de facto, tehát a tények alapján megnevezhető - rabszolgatartással, sem egyéb finomságokkal:)
Bocs, csak jobb tudatosítani, az ember mint olyan a szép, és a csúnya irányba is tud nagyot alkotni:)
Egyébként a tevebőr alatt /és azon át/ nemhogy a haj nem nőne, de még a fejbőr is bűzös rothadásnak indulna.
Jó, persze ez csupán legenda.
Szerencsére...
Nekem ez túl van minden határon, s bevallom nemigen érzem, hogy ilyesmit bárkiért is megtennék.
Meghalni, igen. De ezt nem.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez valóban létezett. Viszont: bár a koponya valóban deformálható, és elképzelhető, hogy ez a módszer alkalmas rá...nagyon sok időnek kell eltelnie, míg ez megtörténik. Ha agysebész lennék, most le tudnám vezetni, hogy a magasabb tudati funkcióknak otthont adó homloklebeny, és az agy többi részének működését miképp befolyásolja ez, de így csak spekulálok...
Ha ez a módszer valóban a fenti biológiai alapon működik, akkor - a fájdalommal, kínzással, és "neveléssel" együtt, de igen hosszú idő alatt - elképzelhető egy olyan vegetatív, parancsokra, esetleg szuggesztióra fogékony állapot, amit itt leírnak.
Viszont a dolog "élvezeti" értékét tompítja, hogy egy ilyen beavatkozás után keletkező emberi lény már nem igazán értelmezhető tudatilag "embernek" a mi fogalmaink szerint:) Nem hinném, hogy képes lenne egyáltalán mérhető IQ produkálására pl.
Ajánlom a "lobotómia", azaz a homloklebeny eltávolításának fogalmát, ha valakit ez tovább érdekel:)
Az alábbi szöveget már más néven tettem fel a lapomra, de nem feltétlenül a várt reakciókat kaptam. Egyszerűen csak érdekelnének a vélemények, gondolatok, amik az alábbi sorokkal kapcsolatban megszületnek a fejekben. Ennyi és nem több.
"A mankurt a türk mondák engedelmes rabszolgája, aki a szörnyű kínzás hatására elfelejtette a nevét, szüleit, kultúráját, nyelvét és csak a legalapvetőbb létfunkciókra képes. A monda és a szó Csingiz Ajtmatov kirgiz író „Évszázadnál hosszabb ez a nap” ímű regényéből vált világszerte ismertté. A regényben leírt kirgiz legenda szerint volt egy ősi törzs, amely nagyon kegyetlenül bánt az elfogott ellenséggel. Közülük azok voltak szerencsések, akiket eladtak rabszolgának. A többiekből azonban mankurtot csináltak. Ez úgy történt, hogy megkötözték a kezüket, kopaszra borotválták őket, a fejükre nyers tevebőrt húztak, és napokra kizavarták őket a sztyeppére. A tűző nap hamar kiszárította a tevebőrt, ami abroncsként feszült a fejükre, kiszorítva onnan minden emléket, még annak az emlékét is, hogy emberi lények voltak. Aki öt nap múlva még életben volt, azt feltáplálták és rabszolgamunkára fogták. Csak táplálékra szorultak, és mindent megtettek, amit rájuk bíztak. Mankurtnak lenni örök, reménytelen rabszolgaságot jelent. Még a tevebőrsisaktól sem tudtak megszabadulni szörnyű fájdalom nélkül, mert azon keresztül nőtt a hajuk a legenda szerint."