SmPixie.com - BDSM szexpartnerkereső, társkereső és közösségi portál
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elmúltam 18 éves és a rám vonatkozó törvények szerint jogom van szexuális tartalmú oldalak megtekintéséhez.
- Elfogadom, hogy az oldal tartalma erősen szexuális jellegű. Az oldalra való belépéssel kijelentem, hogy a szado-mazoval, a fétissel vagy egyéb szexualitással kapcsolatos képek, írások és egyéb dolgok nem ütköznek elveimbe, nem zaklatnak fel.
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elolvastam a Felhasználási szabályokat és feltételeket. Felhasználási szabályok és feltételek
- Amennyiben közvetlenül valamelyik belső oldalt nyitom meg, tudomásul veszem, hogy közvetve elfogadtam a fenti szabályokat.
Részemről is megtiszteltetés hogy ott lehetem
Ludvig
.
Köszönöm sok sok szép és célratörö ajándékokat
KÖSZÖNÖM!!!!!
Nem tudok jonni, mert nincs pizsim. But I would like to invite all women, not having a pizsi either, and still wanting to have a party (a more private one ;))......
Just a joke... Jo bulizast!
PLAYBOY&BALLENTINES...... 590 Ft.
Na és hány nő van azon a listán? :)
57 férfi és három nő :) gondolom a párjával. :)
Kéretik beregisztráltatni, csak a félreértések elkerülése végett...az eljárás a szokásos, aki rajta van a listán, szívesen látjuk, aki nem veszi hozzá a fáradtságot....nos, nem áll módunkban beengedni.. .
Ma piximérgezésem lesz.
Ámbátor, +jegyezném, ugyanakkor, hogy bátraké a cseresznye. . .pukkantsuk a zucca pógárajit!!
( pánksznotded )
A barátnőmet győzködöm még. :)
Nekem az a gondom, hogy Volt fesztiválos pólóban alszom, azt mégsem kéne felvennem, bár egy lakk csizmával együtt durván nézne ki. :D
Lizike, majd meghúzhatom a farkad?:D
a pizsi kényelmetlen lenne :D
Nem lehetett volna a külső megjelenést egy irányba terelni? ....mert mégiscsak nő a nő, és kicsit furán érezném magam, a talpig glancban, fekete démoni ruhában, a női fegyverzet teljes arzenálját felvonultató hölgytársam mellett.
Miért nem gondolok a végzet asszonya szerepre most, mert kezdem unni a feketét.
....de, amilyen bolond vagyok, lehet ezt is felvállalom, csak találnom kell, egy hasonló lököttet.
A 100-ból az első 20-at vállalom!Persze csak adni!:DDD
Dresscode: lakk,-, bőr-, latex-,military-,goth-,extrém-, és hálóruházat.
Kispárnát hozzatok magatokkal,vállalva a belőlük kihulló "hó" eltakarítását is.-))
Jelentkezéseteket várjuk sok szeretettel: G, Dahlia, Lifeforrent