SmPixie.com - BDSM szexpartnerkereső, társkereső és közösségi portál
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elmúltam 18 éves és a rám vonatkozó törvények szerint jogom van szexuális tartalmú oldalak megtekintéséhez.
- Elfogadom, hogy az oldal tartalma erősen szexuális jellegű. Az oldalra való belépéssel kijelentem, hogy a szado-mazoval, a fétissel vagy egyéb szexualitással kapcsolatos képek, írások és egyéb dolgok nem ütköznek elveimbe, nem zaklatnak fel.
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elolvastam a Felhasználási szabályokat és feltételeket. Felhasználási szabályok és feltételek
- Amennyiben közvetlenül valamelyik belső oldalt nyitom meg, tudomásul veszem, hogy közvetve elfogadtam a fenti szabályokat.
Tudod, olyan mint egy törzsi tetoválás, nagyon fájdalmas, de gyönyörű ha meggyógyul :)
Néha én is szeretem.Egy hétig marad nyom...
Bár.. a mai napig nem mondtam le róla :)
Csak időt kellene rá szánni
Pont azért, hogy mindenki találhasson neki tetszőt. :)
Holnap megveszünk pircinget és ezzzel lesz megjelölve nem kell tetko utálom
Érdekel ki mit gondol a jelölésről, akár ékszerrel, akár ékszerrel, akár tetoválással, akár nagyon bevállalósoknak billoggal.
Mindenki véleménye, gondolata érdekel, Úrnőké, Uraké, hogy jelölnének, jelöltetnének e, Suboké, hogy viselnék e valaki jelét, tetkó, billog esetén tudva azt, hogy nehéz, csaknem lehetetlen megszabadulni tőle.