SmPixie.com - BDSM szexpartnerkereső, társkereső és közösségi portál
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elmúltam 18 éves és a rám vonatkozó törvények szerint jogom van szexuális tartalmú oldalak megtekintéséhez.
- Elfogadom, hogy az oldal tartalma erősen szexuális jellegű. Az oldalra való belépéssel kijelentem, hogy a szado-mazoval, a fétissel vagy egyéb szexualitással kapcsolatos képek, írások és egyéb dolgok nem ütköznek elveimbe, nem zaklatnak fel.
- Az oldalra való belépéssel igazolom, hogy elolvastam a Felhasználási szabályokat és feltételeket. Felhasználási szabályok és feltételek
- Amennyiben közvetlenül valamelyik belső oldalt nyitom meg, tudomásul veszem, hogy közvetve elfogadtam a fenti szabályokat.
Az életemben, sőt sokszor akár itt is domináns vagyok.
Ettől még a valóm szub, csak nem mindenkinek.
én ezt úgy értem, hogy az élet minden terén domináns vagyok, sőt, igazából ismerkedéskor is... de mégis egyszerűen belül nagyon subnak érzem magam, még ha ez kifelé nem is látszik... Viszont van az az ember, aki ezt a subot tudja uralni... nagyon zagyva?? :)
Én például eléggé domináns természet vagyok, de igencsak el tudom képzelni magam megkötözve.
Viszont másképp nem lennék képes szubként megnyilvánulni.
Kötél nélkül elnéző mosollyal nézném, ahogy a domináns hölgy küzd velem.